Ebu-Musa el-E'ari, r.a., pripovijeda da je Allahov Poslanik, s.a.v.s., rekao: Zaista, Allah, d.š., drži Svoju ruku ispruženom tokom cijele noći, primajući pokajanja onih koji su danju griješili, a danju pruža ruku, primajući pokajanja onih koji su noću griješili, sve dok sunce ne izađe sa zapada - kao jedan od predznaka kraja ovoga svijeta.
Hadis bilježi: Muslim

Čestitka

Čestitka

Čestitka

U povodu proglašenja Musli Emira iz Bijeljine za Dopisnika godine najtiražnijeg BH Lista „Dnevni avaz”, Medžlis islamske zajednice Bijeljina je uputio čestitku u kojoj se kaže:

Poštovani

Čast nam je i zadovoljstvo čestita Vam na Vašem velikom uspjehu proglašenja za Dopisnika godine najtiražnijeg BH lista „Dnevni avaz”.

Zadovoljstvo je imati sugrađanina, saradnika i prijatelja kao što ste Vi. Vašu uspjeh smo sa velikom radošću prihvatili. Nadamo se da će Vam uspjeh kojeg ste postigli biti još jedna dodatna motivacija za postizanje boljih i većih rezultata. Molm Uzvišenog Gospodara da Vam u svakom trenutku, na svakom mjestu bude na pomoći. Vaša zajednica je uz Vas.

Uz najljepše želje, mahsuz selam.

Bijeljina: 20.10.2008.god. Medžlis IZ-e Bijeljina

Hosting by

© Medžlis Islamske zajednice Bijeljina

Na vrh