NOVO – Porodični planer i kalendar za 2016.

NOVO – Porodični planer i kalendar za 2016.

www.islamskazajednica.ba…U Upravi za vjerske poslove Rijaseta, 30. decembra 2015. godine, predstavljen je porodični planer i kalendar za 2016. koji su pripremile članice Albabi tima. Porodični planer i kalendar je u elektronskoj formi ustupljen Upravi za vjerske poslove Rijaseta. Obzirom da je riječ o veoma korisnom edukativnom materijalu za naše najmlađe, za polaznike mekteba, uz veliku zahvalnost onima koji su pripremili ovaj kalendar, Uprava za vjerske poslove je omogućila preuzimanje ovog planera i kalendara u elektronskoj formi na web sajtu Islamske zajednice te na stranici posvećenoj mektebskoj kao poklon djeci i roditeljima koji se trude da odgoje djecu na principu islamskih vrijednosti.

31-12-2015-01-porodicni-kalendar-1

„Zahvaljujemo se i čestitamo Udruženju za razvoj potencijala društva “Kaizen”,  – članicama Albabi tima, na uloženom trudu i radu da doprinesu promociji islamskih i ljudskih vrijednosti i nadamo se ako Bog da nastavku dobre saradnje“, kazali su iz Uprave za vjerske poslove.

Predstavljanje ovog planera i kalendara prisustvovali su Nermina Suljević članica i predstavnica Albabi tima – Udruženje za razvoj potencijala društva “Kaizen”, zatim dr. Enes ef. Svraka, šef Odjel za mektebsku nastavu i mlade te mr. Đermana Šeta, šefica Odjela za brak i porodicu.

Porodični planer i kalendar za 2016. godinu možete preuzeti ovdje.