Ramazanski kviz “Stazama ustrajnih”

Ramazanski kviz “Stazama ustrajnih”

U ponedjeljak 08. aprila 2024. godine, u prostorijama Mektebskog centra u Bijeljini, održano je finalno veče Ramazanskog kviza za polaznike mektebske nastave “Stazama ustrajnih”. 

Naši mladi su i u prvoj i u finalnoj večeri pokazali izuzetno znanje, samim tim kviz je bio zanimljiviji svim prisutnima, kako učesnicima tako i publici koja je bodrila sve učesnike kviza.

Sami kviz i učesnike kviza pripremio je Mirsad ef. Okanović, imam Sultan Sulejmanove Atik džamije u Bijeljini, a u stručnoj komisiji su bili Samir ef. Camić, glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Bijeljina i muallima Enisa Okanović, koordinatorica Odjela za brak i porodicu.

 

Prva tri mjesta su zauzeli:

1. Nihada El-chekh

2. Lina Hodžić

3. Nadija Maslić

 

Novčane nagrade za pobjednike i za sve učesnike ramazanskog kviza je obezbjedio naš vakif Amir Mulahmetović. Glavne robne nagrade za pobjednike obezbjedila je firma M-Bike Shop, a nagrade je uručio predstavnik firme Miralem Rešidović.

Čestitamo svim učesnicima ovogodišnjeg ramazanskog kviza “Stazama ustrajnih” na pokazanom znanju, te se još jednom zahvaljujemo vakifima koji su obezbjedili nagrade za naše učesnike.