Prenosi se od Ebu-Hurejre ra, da je Resulullah s.a.w.s rekao: Pet namaza, džuma do džume i ramazan do ramazana brišu ono što je između njih, ako se izbjegavaju veliki grijesi.
(Muslim)


Velika pobjeda BiH u Slovačkoj, novi Zmajevi donijeli pobjedu

Tako se to dešava u zemlji Bosni i Hercegovini. Potrebna je drama u svemu, ništa nije moguće ostvariti bez srkleta i u nekom normalnom scenariju. Izabranici Safeta Sušića nisu namjerno i sebe i sve mnogobrojne navijače dovodili do ludila, jednostavno Slovačku smo morali dobiti nakon 0:1 na poluvremenu.

Golove su morali postići igrači o kojima su Sušića u prethodnih šest mjeseci ispitivali na svakoj konferenciji za medije – Ermin Bičakčić i toliko osporavani, neopravdano dovođen u pitanje Izet Hajrović. Vjerovatno će u Brazilu, kada nikoga ne bude išlo, gol zabiti Sead Kolašinac ili neko četvrti, peti…

– Nisam brojao koliko je prošlo od momenta kada sam ušao do momenta kada sam pogodio mrežu. Možda deset sekundi. Nisam razmišljao gdje će lopta odsjesti, samo sam želio šutirati i hvala Bogu da je top bio gol. Ne znam, ja vam ne mogu opisati kako se osjećam sada kada smo pobijedili, a baš ja dao odlučujući gol.

Više…

Hosting by

© Medžlis Islamske zajednice Bijeljina

Na vrh