Akcija za opremanje Mektebske igraonice u Bijeljini

Akcija za opremanje Mektebske igraonice u Bijeljini

Medžlis Islamske zajednice Bijeljina, Džematski odbori Bijeljina, pokrenuli su donatorsku akciju za opremanje Mektebske igraonice u Bijeljini. Inicijator i rukovodilac akcije je naš Mirsad ef. Okanović, imam Sultan Sulejmanove džamije. Selam alejkum, dragi naši.

Piše – Mirsad ef. Okanović, imam Sultan Sulejmanove Atik džamije u Bijeljini: “Poštovani moji prijatelji, draga braćo i sestre, čast mi je i zadovoljstvo što vas imam za prijatelje, ljude koji su uvijek spremni pomoći drugome, ali i svojoj Zajednici. Svaki projekat koji smo započinjali vi ste zdušno pomogli. Pred nama je jedan jako bitan i važan projekat za našu zajednicu u Bijeljini, a to je opremanje Mektebske igraonice za naše najmlađe. To je kutak koji želimo obezbijediti našoj djeci, gdje će moći uz igru, učenje i zabavu provoditi svoje vrijeme. S toga vas molim svi koji ste u mogućnosti da pomognete ovaj plemeniti projekat koji je od izuzetne važnosti za našu malu zajednicu u Bijeljini. Neka nam u ovome projektu bude vodilja ajet u kojem naš Uzvišeni i Plemeniti Gospodar kaže:”Udjeljujte iz onoga što vam On stavlja na raspolaganje.”(Al-Hadid:7)

P.S. Sve dodatne informacije možete dobiti u inboks, ili na brojeve telefona 062459000 ili 055226250 kancelarija Medžlisa Islamske zajednice Bijeljina. Informacije u vezi sa donatorima i tokom ove kacije možete pronaći na https://www.facebook.com/mirso.okanovic?fref=ts

mektebska